Sms lån utan UC

Sök Lån

Lånegivare som ger ut lån, snabblån och sms lån utan UC. Direkt utbetalning, lån med betalningsanmärkningar. Låna upp till 300 000 kr utan UC!
Ett mycket vanligt missförstånd är att ett lån utan UC betyder ett lån utan kreditupplysning. Så är inte fallet, utan en kreditupplysning kommer alltid att tas på dig som låntagare för att banken ska se att din ekonomi håller för ett lån och för att känna sig säkra på att du kommer kunna hantera lånet under den löptid som ges. Däremot slipper man oroa sig för att tidigare avbetalningar, kreditupplysningar eller t.ex. ansökningar om att betala för faktura ska vara ett hinder för att få sin ansökan om smslån godkänd.

Hos Bättre Lån kan du hitta mängder med kreditbolag och långivare som inte använder sig av Upplysningscentralen dessa använder sid av Bisnode eller liknande tjänster för att ta reda på din kreditvärdighet. Välj mellan bland annat Frogtail, Credway, Smspengar, Säkerfinans, Risicum, Nanokredit och många fler. Alla långivare som erbjuds på denna sajt är trygga att använda sig av och registrerade hos Finansinspektionen.

Läs mer om att låna utan UC och vilka banker/långivare vi skulle rekommendera


Jämför lån & hitta rätt bank