Lånad pengar utbetalning helg

Daypay

Klicka här för att ansöka om lån hos Daypay
Daypay grundades 2011 och är en kredittjänst inriktad på den finansiella marknaden för krediter från 30 dagar till 5 år. Med deras moderna IT-system sker hela ansökningsprocessen helt automatiskt med avancerade kreditmallar som ger dig besked direkt vid ansökan. Du behöver därför aldrig vänta på besked om att bli godkänd.

Daypay följer självklart Konsumentverkets riktlinjer för ansvarsfull kreditgivning och har tillstånd från Finansinspektionen.

Daypay erbjuder generösa öppettider, bra service och fokus på kundens säkerhet. Daypay använder oss av krypterad datatrafik för all hantering av person- och kontouppgifter.En ansvarsfull långivare

Daypays uppgift är att snabbt fylla ut luckan vid en oväntad utgift i en annars stabil ekonomi.

Det sista Daypay vill är att deras kunder hamnar i betalningssvårigheter och ser dearas ansvar vid kreditgivning på stort allvar. Daypay beviljar därför endast lån till dem som har god möjlighet att betala tillbaka.

Läs gärna mer om Ansvarsfull kreditgivning


Förstklassig säkerhet

Daypay tar deras kunders säkerhet och integritet på stort allvar. Därför är vi stolta över att sitta på branschledande teknik som krypterar all datatrafik vid hantering av person- och kontouppgifter.Högsta kreditbetyg

Daypay har det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få: AAA. För att få AAA krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.


Automatisk hantering

Daypay använder branschledande teknologi för att ge deras kunder den bästa möjliga service. Det gör att när du ansöker om lån hos oss, ger vi alltid ett besked direkt på skärmen. 

Det här är en högkostnadskredit. Högkostnadskrediter är lån med lite högre ränta än vanliga privatlån (29.75+% i eff. ränta). Betalas lånet inte tillbaka kan det leda till betalningsanmärkningar. För information kontakta budget- och skuldrådgivningen. Kontaktuppgifter finns hos www.hallakonsument.se.