Lånad pengar utbetalning helg

Euroloan

EN MODERN FINANSKONCERN
Självklart vill du kanske veta mer om det bolag du eventuellt ska låna av. Euroloan är ett svenskt finansbolag, men har rötter i Finland där man funnits sedan 2007. Bakom Euroloan står bolaget Mash Sweden AB. Euroloan ingår i en finsk finanskoncern som verkar i länderna kring Östersjön.

Bolagets idé är att erbjuda bättre lån och betalningslösningar till konsumenter genom att använda oss av en modernare teknologi och effektivare organisation än deras konkurrenter. Det ger oss bland annat möjligheten att erbjuda bättre låneräntor än många andra motsvarande långivare.

I enlighet med nordiska värderingar strävar Euroloan efter att vara ett jordnära, ansvarsfullt och pålitligt bolag där långsiktighet är en ledstjärna. Det betyder att du som kund ska känna att Euroloan är både ärliga och lätta att ha att göra med. Långsiktigheten innebär också att Euroloan engagerar oss i olika miljöprojekt.


DET SKA VARA ENKELT ATT LÅNA PENGAR

Ett bolag som erbjuder tjänster som ska underlätta din finansiella vardag är helt beroende av välfungerande, säkra och pålitliga IT-system. Det är, så att säga, både hjärnan och hjärtat i verksamheten.

Euroloan har dragit nytta av den höga IT-kompetens bland människor som bor och verkar i länderna kring Östersjön. Att rekrytera personer med spjutspetskompetens både från finans- och IT- branschen har länge varit en del av deras strategi.

Som relativt ungt finansbolag har Euroloan inte suttit fast i gamla strukturer, utan kunnat utveckla snabbfotade datasystem. Dessa gör det möjligt att erbjuda dig som kund snabb service och full kontroll när du behöver låna pengar. Deras höga effektivitet ger oss möjlighet att erbjuda riktigt bra villkor för dig på deras OnlineKredit.


KONCERNEN I KORTHET

Koncernen har sedan 2007 hanterat mer än 700 000 låneärenden åt våra kunder och hade 2015 en balansomslutning på cirka 50 miljoner euro. Euroloan är också stolta över att  kunnat bidra till en bättre livsmiljö, man är till exempel inte bara koldioxidneutrala, utan har även lyckats reducera koldioxidutsläppen med mer än vad deras anställda genererar.

Mer information om deras koncern hittar du här, mash.com


TILLSTÅND OCH TILLSYN

Euroloan har tillstånd av Finansinspektionen att tillhandahålla krediter till konsumenter och står under tillsyn av både Finansinspektionen och Konsumentverket.


 

Det här är en högkostnadskredit. Högkostnadskrediter är lån med lite högre ränta än vanliga privatlån (29.75+% i eff. ränta). Betalas lånet inte tillbaka kan det leda till betalningsanmärkningar. För information kontakta budget- och skuldrådgivningen. Kontaktuppgifter finns hos www.hallakonsument.se.