Lånad pengar utbetalning helg

Nanoflex

Mer om Nanoflex och dess priser
Nanoflex erbjuder lån på mellan 2 000 kr och 25 000 kr utan säkerhet, med 3 till 9 månaders återbetalningstid. Dessa är enligt konsumentkreditlagen högkostnadskrediter.

Vårt mål är att tryggt och bekvämt förse våra kunder med lån för tillfälliga behov.

För att ansöka behöver du vara mellan 20 år och 70 år, inte ha någon betalningsanmärkning och en deklarerad inkomst på minst 50 000 kr. För mer information läs våra allmänna villkor.

Nanoflex följer lagstiftning och god sed för kreditgivning enligt gällande lagar och regelverk. Vår verksamhet är registrerad och har Finansinspektionens tillstånd för den svenska kreditmarknaden.

Priser

Nanoflex lån
Nanoflex erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra lån. Vi erbjuder lån på mellan 2 000 kr till 25 000 kr. Återbetalningstiden på våra lån varierar mellan 3 och 9 månader. Alla våra lån har en rörlig kreditränta om 39,5 procent över gällande referensränta, f.n. 39,0 procent. Övriga kostnader för våra krediter är en uppläggningsavgift om 395 kr samt en bokförings- och aviavgift om 60 kr per avi.

Kostnad och ränta för respektive kreditbelopp och kredittid får du information om genom att välja önskad kredit på hemsidan, innan du gör din ansökan.

Representativt exempel på den effektiva räntan för lån i 3 månader: 181,9 procent (högkostnadskredit). Kreditbelopp om 5 000 kr i 3 månader med sammanlagt belopp att återbetala om 5 928 kr ger angiven effektiva ränta.

Representativt exempel på den effektiva räntan för lån i 6 månader: 73,1 procent (högkostnadskredit). Kreditbelopp om 15 000 kr i 6 månader med sammanlagt belopp att återbetala om 17 550 kr ger angiven effektiva ränta.

Nanoflex erbjuder flexibla lån på mellan 2 000 kr och 25 000 kr utan säkerhet, i upp till 9 månader. Vi är väletablerade inom branschen och har erbjudit lån sedan 2008.

 Vi på Nanoflex erbjuder konkurrenskraftiga villkor, vi har transparenta priser och du får besked efter din ansökan. Pengarna kommer in på ditt konto samma dag som du ansöker, förutsatt att din ansökan beviljas innan kl 12 en vardag. Vi tar ingen UC och det kostar ingenting att ansöka.

 

Det här är en högkostnadskredit. Högkostnadskrediter är lån med lite högre ränta än vanliga privatlån (29.75+% i eff. ränta). Betalas lånet inte tillbaka kan det leda till betalningsanmärkningar. För information kontakta budget- och skuldrådgivningen. Kontaktuppgifter finns hos www.hallakonsument.se.