Lånad pengar utbetalning helg

Nanokredit


När du ansöker om ett lån hos Nanokredit kan du vara säker på att du är i trygga händer. Vi har erbjudit lån sedan 2008 och är ett av de företag som funnits längst i Sverige.


Vi erbjuder lån från 2 000 kr till 25 000 kr med en återbetalningstid upp till 9 månader. Vi står under tillsyn av Finansinspektionen och bedriver tillståndspliktig kreditgivning.

*Högkostnadskredit*


Väletablerade och bland de första

Nanokredit har erbjudit lån sedan 2008 och är idag ett av de mest etablerade företagen på den svenska marknaden, med över 60 000 kunder i Sverige.

Tryggt, tydligt, enkelt

Nanokredits ledord är tryggt, tydligt och enkelt och vi strävar varje dag efter att uppfylla dessa tre ledord i hela verksamheten och i våra lån. Detta leder till att du som kund ser oss som det självklara valet om tillfälligt behov av pengar uppstår.


Bra priser och valmöjligheter

Nanokredit erbjuder bra priser på lån med en stor valfrihet för dig som kund. Vi erbjuder lån mellan 2 000 kr till 25 000 kr med en återbetalningstid från 3 månader upp till 9 månader.


Medlem i SKEF – branschföreningen

Nanokredit är medlemmar av Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening, SKEF, som är branschorganisationen för Nanokredits verksamhet i Sverige. SKEF finns till för att verka för en sund kreditgivning gentemot dig som vill låna pengar.

Priser

Nanokredits lån

Nanokredit erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra lån. Vi erbjuder lån på mellan 2 000 kr till 25 000 kr. Återbetalningstiden på våra lån varierar mellan 3 och 9 månader. Alla våra lån har en rörlig kreditränta om 39,5 procent över gällande referensränta, f.n. 39,0 procent. Övriga kostnader för våra krediter är en uppläggningsavgift om 395 kr samt en bokförings- och aviavgift om 60 kr per avi.


Kostnad och ränta för respektive kreditbelopp och kredittid får du information om genom att välja önskad kredit på hemsidan, innan du gör din ansökan.

Representativt exempel på den effektiva räntan för lån i 3 månader: 181,9 procent (högkostnadskredit). Kreditbelopp om 5 000 kr i 3 månader med sammanlagt belopp att återbetala om 5 928 kr ger angiven effektiva ränta.

Representativt exempel på den effektiva räntan för lån i 6 månader: 73,1 procent (högkostnadskredit). Kreditbelopp om 15 000 kr i 6 månader med sammanlagt belopp att återbetala om 17 550 kr ger angiven effektiva ränta.


 

Det här är en högkostnadskredit. Högkostnadskrediter är lån med lite högre ränta än vanliga privatlån (29.75+% i eff. ränta). Betalas lånet inte tillbaka kan det leda till betalningsanmärkningar. För information kontakta budget- och skuldrådgivningen. Kontaktuppgifter finns hos www.hallakonsument.se.